Verlof

6 februari 2018 4 Door Miep van Leeuwen

Mijn verlof periode zit er bijna op! In verband met veel regel-zaken had ik deze keer een langer verlof. Ik dacht dat er geen einde aan zou komen maar nu is het opeens toch weer snel gegaan. Ben al weer aan het afscheid nemen.

Een hoogtepunt tijdens dit verlof was de verjaardag van mijn vader. Hij mocht 90 jaar worden! We hebben dit gevierd met ons eigen gezin en er van genoten. 

Ik heb weer genoten van contact met familie, vrienden en gemeenteleden. Het was goed om de wederzijdse betrokkenheid weer te mogen ervaren, face to face.  

Geestelijk heb ik mij mogen opladen en verfrissen in de diensten van onze kerkelijke gemeenten maar ook door deel te nemen aan een conferentie Bidden & Vasten, bij Herman Boon.  Een aanrader voor iedereen die dichter bij God wil komen in zijn of haar leven. 

Voordat ik weer naar Sierra Leone vertrek, deze keer voor ruim een jaar, mag ik nog op vakantie naar Jeruzalem. Ik kijk er naar uit om te lopen in de stad en het land waar Jezus fysiek heeft gelopen. Ben heel benieuwd hoe die ervaring zal zijn. Ik hoop en verwacht dat ook deze ervaring mij weer dichter bij mijn Schepper zal brengen.

En dan met vernieuwde krachten weer naar mijn huidige thuis!