Sponsorfietstocht 30 juni: fiets mee voor Miep

7 april 2018 0 Door Miep van Leeuwen

Dit jaar is de jaarlijkse sponsorfietstocht  van de Rabobank voor verenigingen, clubs en goede doelen op 30 juni. Als TFC hebben wij het werk van Miep weer aangedragen als goed doel en dat is ook nu weer goedgekeurd. Na het succes van vorig jaar met 70 deelnemers voor Miep (het grootste aantal van alle verenigingen!) en een fantastische opbrengst, willen we het succes van vorig jaar weer minimaal evenaren.

Hoe werkt het? Eigenlijk heel eenvoudig. Voor iedereen die meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer), € 20 (60 kilometer) of € 25 (wielerroute) op de rekening van de TFC. Hiermee kunnen we dus veel geld verdienen waarmee Miep in Sierra Leone weer ondersteuning kan geven aan de psychiatrisch verpleegkundigen en aan de cliënten met psychische problemen.

 

 

Dus fiets gezellig mee met Bijbelkring,  gezin, vriendengroep of alleen om nieuwe vrienden te maken. Gezond fietsen voor het goede doel.

Wilt u meedoen stuur dan een email aan tfc@miepvanleeuwen.nl met daarin uw mailadres, naam of namen en het aantal kilometers dat u wilt rijden.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ook contact opnemen met één van de TFC leden (zie pagina contact)

Te zijner tijd volgt nadere informatie omtrent het tijdstip en het adres in Gouda waar we starten.

Wij hopen uiteraard op veel deelnemers zodat we met zijn allen een mooi bedrag voor Miep bij elkaar fietsen.

Hartelijke groet,

TFC Miep van Leeuwen