Sponsor fietstocht op 14 september

Sponsor fietstocht op 14 september

2 september 2019 0 Door Miep van Leeuwen

Ook dit jaar organiseert de Rabobank (Hollandse IJssel in Beweging) weer hun jaarlijkse sportieve dag waarbij verenigingen, clubs en goede doelen een financiële bijdrage bij elkaar kunnen fietsen en wandelen.

Als TFC hebben wij, net als voorgaande jaren, het werk van Miep aangedragen als goed doel en dat is ook nu weer goedgekeurd. Na het succes van de afgelopen jaren waarin we hele mooie bedragen voor het werk van Miep bij elkaar gefietst hebben, willen we het dit jaar, met u, graag weer een succesvol vervolg geven.

Hoe werkt het? Eigenlijk heel eenvoudig. Voor iedereen die meedoet en de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel € 10,- (wielrenroute ca. 80 km), € 5,- (fietsroute ca. 30 km) op onze TFC rekening voor het werk van Miep.

U kunt ook deelnemen in de Krimpenerwaard daar worden fietstochten en een wandelroute uitgezet. Meer informatie kunt u vinden op : https://sites.rabobank.nl/hollandse-ijssel/beweging/modules/product/actiesites/homepage/default/?ItemId=35268&OriginalItemId=35266

Dus fiets of wandel (weer) gezellig mee met uw bijbelkring, gezin, vriendengroep of juist om nieuwe vrienden te maken. Met elkaar lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd Miep steunen.
Wilt u meedoen stuur dan een email aan tfc@miepvanleeuwen.nl met daarin uw mailadres, naam of namen en het onderdeel waaraan u deel wilt nemen.
Te zijner tijd volgt nog nadere informatie omtrent het tijdstip en de (start) locatie(s). Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Wij hopen uiteraard op veel deelnemers zodat we met zijn allen een mooi bedrag voor Miep ophalen. 


Hartelijke groet,

TFC Miep van Leeuwen