Dankbaar

17 maart 2017 3 Door Miep van Leeuwen

Francess op haar werkplek!!

Ik ben net terug van het bezoek aan twee districten.

Op 9 maart hebben we Francess mogen begeleiden om haar werk weer op te pakken! God is groot en goed. Francess noemt zichzelf “een bundel van wonderen”. Samen met een collega van BBB zijn we het gesprek aan gegaan met twee leidinggevenden en Francess in het ziekenhuis waar zij werkt. We hebben besproken dat ze het nog steeds rustig aan moet doen maar dat ze weer mag en graag weer wil werken. Ik heb het voorrecht gehad om daarna nog twee dagen een paar uur met haar te werken. Ze is een jaar niet aan het werk geweest! En het zal misschien nog wel een half jaar duren voordat ze haar werk weer volledig kan oppakken. Maar we zijn zo dankbaar waar ze nu mag zijn. Afgelopen zondag ben ik met Francess mee naar de kerkdienst geweest. Het is zo bijzonder om te zien hoe ze overloopt van dankbaarheid aan God en de mensen die haar hebben geholpen deze hartoperatie mogelijk te maken!

Ik heb de laatste twee districten bezocht waar ik nog niet was geweest. De andere nurse waar ik mee werkte deze keer is Kadiatu.

Ik moet zeggen dat ik deze week ook heel dankbaar ben geweest. Dankbaar voor het prachtige werk wat ik hier mag doen. Druppels op een gloeiende plaat zijn regens van zegen in het Koninkrijk van God.

Al de glorie aan God!